(NEW BOT) 1.4.3 bot issues

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

(NEW BOT) 1.4.3 bot issues

Post by 1337-64M34 on Thu Sep 27, 2012 3:52 pm

runs ok as far as i can tell but wont join any room .. been fiddling with it for about 2 days now cant get anything from past post's

here my Report see if there something im over looking

im useing Google Chrome and im on https://zynga.com/play/poker/

only 50k chips so i trying to join a 50-400 table and i adjusted the min-max to a higher range to see if something some where was messing with it it still wont join a room

(any help would be Much Appreciated)
(can use Teamviewer)


************** SETTINGS *************

[Poker]
loop_pause = 1000
poker_link = http://apps.facebook.com/texas_holdem
nopopupcheck = 0

[Player]
player_file = BetaBot
player_chat = 0

[NETWORK]
network = yahoo
facebook = 0xFFFFFF
yahoo = 14540253
googleplus = 0xF8F8F8

[Table]
table_min_players = 4
table_min_blind = 2
table_max_blind = 1K
table_buyin = 35

[time_servers]
0000-0059 = Random
0100-0159 = Random
0200-0259 = Random
0300-0359 = Random
0400-0459 = Random
0500-0559 = Random
0600-0659 = Random
0700-0759 = Random
0800-0859 = Random
0900-0959 = Random
1000-1059 = Random
1100-1159 = Random
1200-1259 = Random
1300-1359 = Random
1400-1459 = Random
1500-1559 = Random
1600-1659 = Random
1700-1759 = Random
1800-1859 = Random
1900-1959 = Random
2000-2059 = Random
2100-2159 = Random
2200-2259 = Random
2300-2359 = Random

[avoid_servers]
1 = Moscow
2 = New York
3 = Istanbul
4 = Izmir
5 = Macau
6 = Istanbul
7 = Bursa
8 = Antalya
9 = Mesa

[Log]
data_path = data
log_path = log
log_text = 1
delete_old_txt = 0
log_hand = 0
log_server = 0
delete_old_logs = 0
log_screen_blind = 1
log_screen_action = 0
log_screen_card = 0
log_screen_capture = 0
log_reads = 0

[Browser]
browser_title = Google Chrome
browser_file = chrome.exe

[BotDetection]
pauseafter = 240
resumeafter = 15

[ERRORS]
stop on none fatal errors = 0

[RaiseBox]
raisebox = 0

[Usage]
usage_send = 0

[username]
user = bot

[Gui_Position]
x = 1255
y = 5

[Resize]
chips = 4
raise = 2

[NewRoom]
high = 4

[ForceNewRoom]
forceserver = 60
hands = 25
staylonger = 1

[ForceBank]
low = 15

[ForcePause]
DownPercent = 20

[popup_check]
rounds = 5

[auto_blind]
on = 0

[set_opponents]
score = 4

[ROOMS]
500M = 1337453805
100M = 3939163728
40M = 1724833741
20M = 1695342532
10M = 1435426753
8M = 927122124
4M = 2593375644
2M = 1054660349
1M = 195603574
400k = 2035133435
200k = 252100364
80k = 1692454223
40k = 600295685
20k = 3111246870
10k = 591716190
4k = 2283065372
2k = 3505381091
1k = 3125464906
400 = 369610051
200 = 2530401953
50 = 2287391495
20 = 1608901205
10 = 3997295918
4 = 3183675427
2 = 3687782122

[PLAYERS]
9 = 953852009
8 = 300327035
7 = 3670455426
6 = 2737610920
5 = 3747784777
4 = 3076172824
3 = 981052710
2 = 1787537358
1 = 3224353503
0 = 754033921

[CONFIG]
skipfirstserverchange = 1
selectrandomserver = 0
sethighpriority = 1
holdemcksm = 506391393
lobbycolour = 397852
lobbychecksum = 185336161
scrolllopixel = 0x94999B
scrollhipixel = 0xA1A6A7
fullcksm = 1175005241
emptycksm = 1612331427
tablecolour = 3493218
tablechecksum = 206897681
tolobby = 3212948817
buddy = 6587031
tblstndg = 398797757
buyin = 12303291

[TWEAKS]
findroomspeed = 10
playturnspeed = 1
mousespeed = 3
playfasttables = 0

************** PROFILE *************

[Non_Suited_Preflop_Hands]
all_in = AA KK QQ JJ TT
raise_strong =
raise = AQ AJ AT KQ KJ KT QJ QT JT
call_strong =
call_any = AK
call_upto_high = 99 88 77 66 55 44 33 22
call_upto_low = A9 A8 A7 A6 A5 A4 A3 A2 K9 T9
call_once =
small_blind =

[Suited_Preflop_Hands]
all_in =
raise_strong = AK AQ AJ AT KQ
raise =
call_any =
call_upto_high = KJ KT K9 QJ QT Q9 JT
call_upto_low = J9 T9 A9 A8 A7 A6 A5 A4 A3 A2 K8 K7 K6 K5 K4 K3 K2 Q8 Q7 Q6 Q5 Q4 Q3 Q2 J8 J7 J6 J5 J4 J3 J2 T8 T7 T6 T5 T4 T3 T2
call_once =
small_blind = 98 87 76 65 54 43 32

[call_upto_high]
preflopcallamount = 10
flopcallamount = 10
turncallamount = 10
rivercallamount = 15

[call_upto_low]
preflopcallamount = 4
flopcallamount = 4
turncallamount = 6
rivercallamount = 6

[raise_strong]
preflopraiseamount = 10
flopraiseamount = 10
turnraiseamount = 15
riverraiseamount = 20

[raise]
preflopraiseamount = 10
flopraiseamount = 15
turnraiseamount = 35
riverraiseamount = 75

[FlopScore]
0-20 = check
21-30 = call_upto_low
31-40 = call_upto_low
41-50 = call_upto_high
51-60 = call
61-95 = call
96-200 = raise_strong

[TurnScore]
0-25 = check
26-40 = call_upto_low
41-50 = call_upto_high
51-60 = call
61-90 = raise
91-200 = raise_strong

[RiverScore]
0-30 = check
31-45 = call_upto_low
46-55 = call_upto_high
56-65 = call
66-20 = raise_strong

************** REPORT **************

OS: WIN_7
Arch: X64
Screen Res: 1440 x 900
Depth: 32
Memory: 3072 MB
DPI: 96
Cores/Processors: 1
ZPB Version: 2011.1.4.3
Flashplayer version: 11.4.402.265
Using Browser: Chrome 22.0.1229.79

1337-64M34

Posts : 28
Join date : 2012-09-27

View user profile

Back to top Go down

Re: (NEW BOT) 1.4.3 bot issues

Post by V!sler on Thu Sep 27, 2012 11:24 pm

u need to configure ur bot

V!sler
Admin
Admin

Posts : 361
Join date : 2012-03-24

View user profile http://pokerbot.forumotion.com

Back to top Go down

Re: (NEW BOT) 1.4.3 bot issues

Post by 1337-64M34 on Fri Sep 28, 2012 5:10 am

have done that too with Chrome on facebook and Zynga website

1337-64M34

Posts : 28
Join date : 2012-09-27

View user profile

Back to top Go down

Re: (NEW BOT) 1.4.3 bot issues

Post by V!sler on Fri Sep 28, 2012 5:20 am

Code:
1M = 195603574
400k = 2035133435

that from ur report but 800k missing
could u make new line with 800k = 0 then do strp 1 again and re post ur report

V!sler
Admin
Admin

Posts : 361
Join date : 2012-03-24

View user profile http://pokerbot.forumotion.com

Back to top Go down

Re: (NEW BOT) 1.4.3 bot issues

Post by 1337-64M34 on Fri Sep 28, 2012 6:19 am

************** SETTINGS *************

[Poker]
loop_pause = 1000
poker_link = https://zynga.com/play/poker
nopopupcheck = 0

[Player]
player_file = BetaBot
player_chat = 0

[NETWORK]
network = facebook
facebook = 0xFFFFFF
yahoo = 14540253
googleplus = 0xF8F8F8

[Table]
table_min_players = 4
table_min_blind = 2
table_max_blind = 200
table_buyin = 10

[time_servers]
0000-0059 = Random
0100-0159 = Random
0200-0259 = Random
0300-0359 = Random
0400-0459 = Random
0500-0559 = Random
0600-0659 = Random
0700-0759 = Random
0800-0859 = Random
0900-0959 = Random
1000-1059 = Random
1100-1159 = Random
1200-1259 = Random
1300-1359 = Random
1400-1459 = Random
1500-1559 = Random
1600-1659 = Random
1700-1759 = Random
1800-1859 = Random
1900-1959 = Random
2000-2059 = Random
2100-2159 = Random
2200-2259 = Random
2300-2359 = Random

[avoid_servers]
1 = Ankara
2 = California
3 = Istanbul
4 = Izmir
5 = Macau
6 = Istanbul
7 = Bursa
8 = Antalya
9 = Mesa

[Log]
data_path = data
log_path = log
log_text = 1
delete_old_txt = 0
log_hand = 0
log_server = 0
delete_old_logs = 0
log_screen_blind = 1
log_screen_action = 0
log_screen_card = 0
log_screen_capture = 0
log_reads = 0

[Browser]
browser_title = Google Chrome
browser_file = chrome.exe

[BotDetection]
pauseafter = 240
resumeafter = 15

[ERRORS]
stop on none fatal errors = 0

[RaiseBox]
raisebox = 0

[Usage]
usage_send = 0

[username]
user = bot

[Gui_Position]
x = 1255
y = 5

[Resize]
chips = 4
raise = 2

[NewRoom]
high = 4

[ForceNewRoom]
forceserver = 60
hands = 25
staylonger = 1

[ForceBank]
low = 15

[ForcePause]
DownPercent = 20

[popup_check]
rounds = 5

[auto_blind]
on = 0

[set_opponents]
score = 4

[ROOMS]
500M = 2373828685
100M = 2231287882
40M = 2379137101
20M = 1017370956
10M = 1411373397
8M = 760011078
4M = 1017370956
2M = 3164854400
1M = 3022313597
800k = 3170162816
400k = 3164854400
200k = 2899826810
80k = 2562779887
40k = 2568088303
20k = 2562779887
10k = 2420828908
4k = 1095822570
2k = 1337453805
1k = 1342762221
400 = 1337453805
200 = 3943095891
50 = 1400233909
20 = 1695342532
10 = 1552801729
4 = 1724833741
2 = 1695342532
800k = 3170162816

[PLAYERS]
9 = 1632610161
8 = 1600563051
7 = 1632610161
6 = 1619240814
5 = 1632610161
4 = 1619240814
3 = 1632610161
2 = 1600563051
1 = 1632610161
0 = 1422239706

[CONFIG]
skipfirstserverchange = 1
selectrandomserver = 0
sethighpriority = 1
holdemcksm = 506391393
lobbycolour = 397852
lobbychecksum = 186909028
scrolllopixel = 0x94999B
scrollhipixel = 0xA1A6A7
fullcksm = 2347457421
emptycksm = 2347457421
tablecolour = 2691338
tablechecksum = 192479604
tolobby = 3212948817
buddy = 5778458
tblstndg = 398797757
buyin = 12303291

[TWEAKS]
findroomspeed = 5
playturnspeed = 1
mousespeed = 3
playfasttables = 0

************** PROFILE *************

[Non_Suited_Preflop_Hands]
all_in = AA KK QQ JJ TT
raise_strong =
raise = AQ AJ AT KQ KJ KT QJ QT JT
call_strong =
call_any = AK
call_upto_high = 99 88 77 66 55 44 33 22
call_upto_low = A9 A8 A7 A6 A5 A4 A3 A2 K9 T9
call_once =
small_blind =

[Suited_Preflop_Hands]
all_in =
raise_strong = AK AQ AJ AT KQ
raise =
call_any =
call_upto_high = KJ KT K9 QJ QT Q9 JT
call_upto_low = J9 T9 A9 A8 A7 A6 A5 A4 A3 A2 K8 K7 K6 K5 K4 K3 K2 Q8 Q7 Q6 Q5 Q4 Q3 Q2 J8 J7 J6 J5 J4 J3 J2 T8 T7 T6 T5 T4 T3 T2
call_once =
small_blind = 98 87 76 65 54 43 32

[call_upto_high]
preflopcallamount = 10
flopcallamount = 10
turncallamount = 10
rivercallamount = 15

[call_upto_low]
preflopcallamount = 4
flopcallamount = 4
turncallamount = 6
rivercallamount = 6

[raise_strong]
preflopraiseamount = 10
flopraiseamount = 10
turnraiseamount = 15
riverraiseamount = 20

[raise]
preflopraiseamount = 10
flopraiseamount = 15
turnraiseamount = 35
riverraiseamount = 75

[FlopScore]
0-20 = check
21-30 = call_upto_low
31-40 = call_upto_low
41-50 = call_upto_high
51-60 = call
61-95 = call
96-200 = raise_strong

[TurnScore]
0-25 = check
26-40 = call_upto_low
41-50 = call_upto_high
51-60 = call
61-90 = raise
91-200 = raise_strong

[RiverScore]
0-30 = check
31-45 = call_upto_low
46-55 = call_upto_high
56-65 = call
66-20 = raise_strong

************** REPORT **************

OS: WIN_7
Arch: X64
Screen Res: 1440 x 900
Depth: 32
Memory: 3072 MB
DPI: 96
Cores/Processors: 1
ZPB Version: 2011.1.4.3
Flashplayer version: 11.4.402.265
Using Browser: Chrome 22.0.1229.79

1337-64M34

Posts : 28
Join date : 2012-09-27

View user profile

Back to top Go down

Re: (NEW BOT) 1.4.3 bot issues

Post by V!sler on Fri Sep 28, 2012 7:36 am

1337-64M34 wrote:
[ROOMS]
500M = 2373828685
100M = 2231287882
40M = 2379137101
20M = 1017370956
10M = 1411373397
8M = 760011078
4M = 1017370956
2M = 3164854400
1M = 3022313597
800k = 3170162816
400k = 3164854400
200k = 2899826810
80k = 2562779887
40k = 2568088303
20k = 2562779887
10k = 2420828908
4k = 1095822570
2k = 1337453805
1k = 1342762221
400 = 1337453805
200 = 3943095891
50 = 1400233909
20 = 1695342532
10 = 1552801729
4 = 1724833741
2 = 1695342532
800k = 3170162816

800k exist twise this time !
delete one

V!sler
Admin
Admin

Posts : 361
Join date : 2012-03-24

View user profile http://pokerbot.forumotion.com

Back to top Go down

Re: (NEW BOT) 1.4.3 bot issues

Post by V!sler on Fri Sep 28, 2012 7:38 am

send me ur Teamviewer via pm

V!sler
Admin
Admin

Posts : 361
Join date : 2012-03-24

View user profile http://pokerbot.forumotion.com

Back to top Go down

Re: (NEW BOT) 1.4.3 bot issues

Post by 1337-64M34 on Fri Sep 28, 2012 12:59 pm

let me know what time u well be on and ill send it to you its 9 am here my time

1337-64M34

Posts : 28
Join date : 2012-09-27

View user profile

Back to top Go down

Re: (NEW BOT) 1.4.3 bot issues

Post by 1337-64M34 on Fri Sep 28, 2012 2:35 pm

Should these numbers be the same value


.........From Old in Post ^^......
room
20m and 4m
2M and 400K
80k and 20k
2k and 400

Player
9 and 7
8 and 2
6 and 4
3 and 1


......... From new Report......
[ROOMS]
500M=2373828685
100M=2231287882
40M=2379137101
20M=1017370956
10M=1411373397
8M=760011078
4M=1017370956
2M=3164854400
1M=3022313597
800k=3170162816
400k=3164854400
200k=2899826810
80k=2562779887
40k=2568088303
20k=2562779887
10k=2420828908
4k=1095822570
2k=1337453805
1k=1342762221
400=1337453805
200=3943095891
50=1400233909
20=1695342532
10=1552801729
4=1724833741
2=1695342532





[PLAYERS]
9=1632610161
8=1412999127
7=1422239706
6=1376233425
5=1632610161
4=1412999127
3=1422239706
2=1376233425
1=619362451
0=609532048

1337-64M34

Posts : 28
Join date : 2012-09-27

View user profile

Back to top Go down

Re: (NEW BOT) 1.4.3 bot issues

Post by 1337-64M34 on Fri Sep 28, 2012 5:46 pm

ok with Clear type on.. it finds tables but wrong stake. i have set for 200 it goes in the 20k tables
with it off it dont find anything.

so i tried to config with cleartype.. running the bot 2x with clear type on and with it off

i also tryed switching out the 20k=###### with the 200=##### when it was joining wrong table that didn't work ..

im completly lost on what to do i tryed every thing found in forums from older post / bots versions.. only thing i see that is wrong is the duplicated numbers im getting from Step 1 config in Room / Players section of the report

1337-64M34

Posts : 28
Join date : 2012-09-27

View user profile

Back to top Go down

Re: (NEW BOT) 1.4.3 bot issues

Post by V!sler on Sat Sep 29, 2012 6:08 am

1337-64M34 wrote:Should these numbers be the same value


.........From Old in Post ^^......
room
20m and 4m
2M and 400K
80k and 20k
2k and 400

Player
9 and 7
8 and 2
6 and 4
3 and 1


......... From new Report......
[ROOMS]
500M=2373828685
100M=2231287882
40M=2379137101
20M=1017370956
10M=1411373397
8M=760011078
4M=1017370956
2M=3164854400
1M=3022313597
800k=3170162816
400k=3164854400
200k=2899826810
80k=2562779887
40k=2568088303
20k=2562779887
10k=2420828908
4k=1095822570
2k=1337453805
1k=1342762221
400=1337453805
200=3943095891
50=1400233909
20=1695342532
10=1552801729
4=1724833741
2=1695342532





[PLAYERS]
9=1632610161
8=1412999127
7=1422239706
6=1376233425
5=1632610161
4=1412999127
3=1422239706
2=1376233425
1=619362451
0=609532048

nope they shouldn'nt be like that every room has its own value
did u make sure that empty and full are uncheck ,need is normal , table view = all, before u press configure bot ?
also does ur lobby room have 500m,200m,800k because some user still doesnt have this value yet

V!sler
Admin
Admin

Posts : 361
Join date : 2012-03-24

View user profile http://pokerbot.forumotion.com

Back to top Go down

Re: (NEW BOT) 1.4.3 bot issues

Post by 1337-64M34 on Sat Sep 29, 2012 6:56 am

server has 500m, 800k but not 200m i checking servers now

1337-64M34

Posts : 28
Join date : 2012-09-27

View user profile

Back to top Go down

Re: (NEW BOT) 1.4.3 bot issues

Post by V!sler on Sat Sep 29, 2012 9:13 am

1337-64M34 wrote:server has 500m, 800k but not 200m i checking servers now
check ur pm

V!sler
Admin
Admin

Posts : 361
Join date : 2012-03-24

View user profile http://pokerbot.forumotion.com

Back to top Go down

Re: (NEW BOT) 1.4.3 bot issues

Post by yikes on Sat Sep 29, 2012 12:45 pm

im having same problem with you sir 1337-64M34 my bot just keep on searching rooms and changing server but its not joining any room,

have you fixed it yet? if its ok can i see your settings?

im noob when it comes to computer programming

thx in advance to anyone who will help Smile

yikes

Posts : 9
Join date : 2012-09-29

View user profile

Back to top Go down

Re: (NEW BOT) 1.4.3 bot issues

Post by eldin007 on Sat Sep 29, 2012 1:19 pm

i fix my problem disable Shockwave Flash in google chrome

Code:
http://img846.imageshack.us/img846/9872/fix.gif

eldin007

Posts : 39
Join date : 2012-06-29

View user profile

Back to top Go down

Re: (NEW BOT) 1.4.3 bot issues

Post by yikes on Sat Sep 29, 2012 2:51 pm

eldin007 wrote:i fix my problem disable Shockwave Flash in google chrome

Code:
http://img846.imageshack.us/img846/9872/fix.gif

are you sure sir? if u disable it poker wont work right?

yikes

Posts : 9
Join date : 2012-09-29

View user profile

Back to top Go down

Re: (NEW BOT) 1.4.3 bot issues

Post by eldin007 on Sat Sep 29, 2012 3:56 pm

se picture what u disable dont disable both

eldin007

Posts : 39
Join date : 2012-06-29

View user profile

Back to top Go down

Re: (NEW BOT) 1.4.3 bot issues

Post by 1337-64M34 on Sat Sep 29, 2012 5:03 pm

yikes wrote:im having same problem with you sir 1337-64M34 my bot just keep on searching rooms and changing server but its not joining any room,

have you fixed it yet? if its ok can i see your settings?

im noob when it comes to computer programming

thx in advance to anyone who will help Smile


V!sier helped me though Team Viewer
He disabled flash player protected mod
used Mozilla not chrome cause chrome used a lot of CPU with Flash player

he also PMed me to repeat step 2 config in higher tables cause the back ground changes colors in higher tables

BTW TY V!sier Much appreciated

****just 1 issues with it not counting players at Table bot says 9 when there only 3 or 5 sitting in room****
not sure if thats on my end or the bots help ?

1337-64M34

Posts : 28
Join date : 2012-09-27

View user profile

Back to top Go down

Re: (NEW BOT) 1.4.3 bot issues

Post by yikes on Sat Sep 29, 2012 5:13 pm

eldin007 wrote:se picture what u disable dont disable both

1st i disabled both (silly me), i disabled the 1st one and its working now

thx to you sir eldin007

thx to you also sir 1337-64M34

i havent encountered any problems or whatsoever so far, i paused the bot to reply here thx again

yikes

Posts : 9
Join date : 2012-09-29

View user profile

Back to top Go down

Re: (NEW BOT) 1.4.3 bot issues

Post by V!sler on Sat Sep 29, 2012 5:14 pm

1337-64M34 wrote:
yikes wrote:im having same problem with you sir 1337-64M34 my bot just keep on searching rooms and changing server but its not joining any room,

have you fixed it yet? if its ok can i see your settings?

im noob when it comes to computer programming

thx in advance to anyone who will help Smile


V!sier helped me though Team Viewer
He disabled flash player protected mod
used Mozilla not chrome cause chrome used a lot of CPU with Flash player

he also PMed me to repeat step 2 config in higher tables cause the back ground changes colors in higher tables

BTW TY V!sier Much appreciated

****just 1 issues with it not counting players at Table bot says 9 when there only 3 or 5 sitting in room****
not sure if thats on my end or the bots help ?

what min player u have set and does bot leave when there is not enough player ?
if not then do step 2

V!sler
Admin
Admin

Posts : 361
Join date : 2012-03-24

View user profile http://pokerbot.forumotion.com

Back to top Go down

Re: (NEW BOT) 1.4.3 bot issues

Post by eldin007 on Sat Sep 29, 2012 5:20 pm

i can confirm this bug on win7 same my bot show me 9 players when i play with 2-3 idk why this

on virtual machine OS: xp sp3 work perfect

eldin007

Posts : 39
Join date : 2012-06-29

View user profile

Back to top Go down

Re: (NEW BOT) 1.4.3 bot issues

Post by 1337-64M34 on Sat Sep 29, 2012 5:24 pm

yikes wrote:
eldin007 wrote:i fix my problem disable Shockwave Flash in google chrome

Code:
http://img846.imageshack.us/img846/9872/fix.gif

are you sure sir? if u disable it poker wont work right?

he didn't disable Adobe Flash just the Protected Mode
i not sure exactly what he did. but here something u can try . if dont work make sure to UNDO changes same way

http://www.youtube.com/watch?v=ReB-8gTKcRE
http://forums.adobe.com/thread/1018071

watch vidoes first make sure follow steps for ur Version of windows 32-64bit

1337-64M34

Posts : 28
Join date : 2012-09-27

View user profile

Back to top Go down

Re: (NEW BOT) 1.4.3 bot issues

Post by yikes on Sat Sep 29, 2012 9:49 pm

1337-64M34 wrote:
yikes wrote:
eldin007 wrote:i fix my problem disable Shockwave Flash in google chrome

Code:
http://img846.imageshack.us/img846/9872/fix.gif

are you sure sir? if u disable it poker wont work right?

he didn't disable Adobe Flash just the Protected Mode
i not sure exactly what he did. but here something u can try . if dont work make sure to UNDO changes same way

http://www.youtube.com/watch?v=ReB-8gTKcRE
http://forums.adobe.com/thread/1018071

watch vidoes first make sure follow steps for ur Version of windows 32-64bit


the bot is working now for me sir

im using google chrome



this pic shows which of the 2 shockwave flash i disabled

(just type chrome://plugins in the address bar)

im not having the same problem as yours and everything is running fine, i suggest u use google chrome instead

i had the bot running for about 4 hours and my 100k chips turned to 1M, guess ill go to higher stakes now

thx again to all of you Smile


Last edited by yikes on Sat Sep 29, 2012 9:50 pm; edited 1 time in total (Reason for editing : added "im using google chrome")

yikes

Posts : 9
Join date : 2012-09-29

View user profile

Back to top Go down

Re: (NEW BOT) 1.4.3 bot issues

Post by yikes on Sat Sep 29, 2012 9:51 pm

eldin007 wrote:i can confirm this bug on win7 same my bot show me 9 players when i play with 2-3 idk why this

on virtual machine OS: xp sp3 work perfect

im using win 7 but im not having that kind of bug sir

yikes

Posts : 9
Join date : 2012-09-29

View user profile

Back to top Go down

Re: (NEW BOT) 1.4.3 bot issues

Post by yikes on Sat Sep 29, 2012 10:04 pm

eldin007 wrote:se picture what u disable dont disable both

btw sir i cant see the picture u uploaded, thx again anyway Very Happy

yikes

Posts : 9
Join date : 2012-09-29

View user profile

Back to top Go down

Re: (NEW BOT) 1.4.3 bot issues

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum