bot is not playing, find table and sits but goes to loby without playing

View previous topic View next topic Go down

bot is not playing, find table and sits but goes to loby without playing

Post by xtremlegend on Wed Dec 12, 2012 4:16 pm

hello everyone .

my bot was working perfectly after i downloaded and configured yesterday .but today its finds table and find a sit as-well, after buy in it gets up and leaves the room.at first i thought its buy-in amount is sousing the problem so i changed the buyin default 10 to 200 now it buyin 180k but still leaves the table.Please any pointer at right direction will be appreciated.
thank you

xtremlegend

Posts : 4
Join date : 2012-12-12

View user profile

Back to top Go down

Re: bot is not playing, find table and sits but goes to loby without playing

Post by V!sler on Thu Dec 13, 2012 9:51 pm

xtremlegend wrote:hello everyone .

my bot was working perfectly after i downloaded and configured yesterday .but today its finds table and find a sit as-well, after buy in it gets up and leaves the room.at first i thought its buy-in amount is sousing the problem so i changed the buyin default 10 to 200 now it buyin 180k but still leaves the table.Please any pointer at right direction will be appreciated.
thank you
what is ur screen resolution

V!sler
Admin
Admin

Posts : 361
Join date : 2012-03-24

View user profile http://pokerbot.forumotion.com

Back to top Go down

Re: bot is not playing, find table and sits but goes to loby without playing

Post by xtremlegend on Thu Dec 13, 2012 11:35 pm

my screen resolution is 1366 X 768 . i noticed that after configuration it plays perfectly but once i change values in profile from profile creator or bestbot it dosent play any more only buyin and leaves the table. but the first time after config works perfectly.
Thanks for replaying quickly . any help fixing the problem will be appreciated , i am getting tired of configuring the bot every time. scratch

xtremlegend

Posts : 4
Join date : 2012-12-12

View user profile

Back to top Go down

Re: bot is not playing, find table and sits but goes to loby without playing

Post by V!sler on Sun Dec 16, 2012 2:26 am

xtremlegend wrote:my screen resolution is 1366 X 768 . i noticed that after configuration it plays perfectly but once i change values in profile from profile creator or bestbot it dosent play any more only buyin and leaves the table. but the first time after config works perfectly.
Thanks for replaying quickly . any help fixing the problem will be appreciated , i am getting tired of configuring the bot every time. scratch
bot must see from chips icon to recently played

V!sler
Admin
Admin

Posts : 361
Join date : 2012-03-24

View user profile http://pokerbot.forumotion.com

Back to top Go down

Re: bot is not playing, find table and sits but goes to loby without playing

Post by xtremlegend on Mon Dec 17, 2012 11:49 am

Thanks admin it was that simple solution but don't know how I missied it Surprised
Its a great bot and thanks for sharing it with us.hope I can create a decent profile so it can make me some chips Very Happy

xtremlegend

Posts : 4
Join date : 2012-12-12

View user profile

Back to top Go down

Re: bot is not playing, find table and sits but goes to loby without playing

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum