do you have problem with Zpb 1.4.9 ? plz post it here

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: do you have problem with Zpb 1.4.9 ? plz post it here

Post by Andyboy on Sat Mar 23, 2013 1:35 am

Make sure at the lobby screen your bot can see your chip amount at the top all the way down to the Recently played button. With your resolution you may have to hide your taskbars and that. Wink
avatar
Andyboy
Admin
Admin

Posts : 306
Join date : 2012-03-24
Age : 39
Location : UK

View user profile

Back to top Go down

Re: do you have problem with Zpb 1.4.9 ? plz post it here

Post by GC_Borj on Sat Mar 23, 2013 2:29 am

sir andy what should i put here?

[Resize]
chips =
raise =
avatar
GC_Borj

Posts : 51
Join date : 2013-03-01
Age : 31
Location : PH

View user profile

Back to top Go down

Re: do you have problem with Zpb 1.4.9 ? plz post it here

Post by Andyboy on Sat Mar 23, 2013 8:56 am

Usually i enter 5 for both of them Very Happy
avatar
Andyboy
Admin
Admin

Posts : 306
Join date : 2012-03-24
Age : 39
Location : UK

View user profile

Back to top Go down

Re: do you have problem with Zpb 1.4.9 ? plz post it here

Post by n85825 on Sat Mar 23, 2013 1:40 pm

As you see in the image, my playing screen is look like that! nothing changed and the issue still exist. are the setting corretct? have no idea?!

n85825

Posts : 3
Join date : 2013-03-22

View user profile

Back to top Go down

Re: do you have problem with Zpb 1.4.9 ? plz post it here

Post by Andyboy on Sat Mar 23, 2013 4:56 pm

n85825 wrote:As you see in the image, my playing screen is look like that! nothing changed and the issue still exist. are the setting corretct? have no idea?!

Sorry mate i just looked at your image and i cant see the recently played button Razz Razz
avatar
Andyboy
Admin
Admin

Posts : 306
Join date : 2012-03-24
Age : 39
Location : UK

View user profile

Back to top Go down

Re: do you have problem with Zpb 1.4.9 ? plz post it here

Post by Dtape on Wed Mar 27, 2013 12:19 am

I was too late the screenshot the actual move and "thoughts" of the bot but it said it would call up to 1600, blind = 400 and nobody raised so no problem in calling right? YET the bot folds... which made my screen look like this...
This is just painful to watch


Dtape

Posts : 4
Join date : 2013-03-26

View user profile

Back to top Go down

Re: do you have problem with Zpb 1.4.9 ? plz post it here

Post by V!sler on Wed Mar 27, 2013 11:11 pm

Dtape wrote:I was too late the screenshot the actual move and "thoughts" of the bot but it said it would call up to 1600, blind = 400 and nobody raised so no problem in calling right? YET the bot folds... which made my screen look like this...
This is just painful to watch

u need to do step 3

V!sler
Admin
Admin

Posts : 361
Join date : 2012-03-24

View user profile http://pokerbot.forumotion.com

Back to top Go down

Re: do you have problem with Zpb 1.4.9 ? plz post it here

Post by Dtape on Thu Mar 28, 2013 12:51 am

V!sler wrote:
Dtape wrote:I was too late the screenshot the actual move and "thoughts" of the bot but it said it would call up to 1600, blind = 400 and nobody raised so no problem in calling right? YET the bot folds... which made my screen look like this...
This is just painful to watch

u need to do step 3

I did that, I changed some settings in the ini file and that fixed it though... Thanks anyway c:

Dtape

Posts : 4
Join date : 2013-03-26

View user profile

Back to top Go down

Re: do you have problem with Zpb 1.4.9 ? plz post it here

Post by rohanshah1 on Wed Apr 10, 2013 2:32 am

My bot starts and then it just sits down and does nothing. I have no clue any help is appreciated.
I start at the link,
I start bot I followed all instructions form the other thread, I just press ok once in lobby then press ok again and it joins a table and sits down then it does nothing at all. Just nothing after that it just does nothing at all.

rohanshah1

Posts : 2
Join date : 2013-04-10

View user profile

Back to top Go down

Re: do you have problem with Zpb 1.4.9 ? plz post it here

Post by AsBot on Wed Apr 10, 2013 6:09 am

Zynga has changed again must wait for new updat
avatar
AsBot

Posts : 143
Join date : 2012-03-26
Location : http://www.zpokerbot.proboards.com

View user profile http://www.zpokerbot.proboards.com

Back to top Go down

Re: do you have problem with Zpb 1.4.9 ? plz post it here

Post by Andyboy on Wed Apr 10, 2013 10:04 am

Well thats just weird. I botted last night with 2 accounts and had no problems
both played over 500+ hands without incident....

Try reconfiguring the bot again from scratch.

I noticed that my lobby is back to normal now. Happened last night about 11pm....
avatar
Andyboy
Admin
Admin

Posts : 306
Join date : 2012-03-24
Age : 39
Location : UK

View user profile

Back to top Go down

Cant get bot to download

Post by kbell1982 on Tue Apr 16, 2013 8:53 pm

Hi i cant get the bot to download is their anything i need to do before it is available. Thanks in advance

kbell1982

Posts : 6
Join date : 2013-04-16

View user profile

Back to top Go down

Re: do you have problem with Zpb 1.4.9 ? plz post it here

Post by MrAshFrancis on Wed Apr 17, 2013 8:23 am

Do you play on www.zynga.com/play/poker ??

MrAshFrancis

Posts : 12
Join date : 2013-04-16
Age : 25

View user profile

Back to top Go down

Re: do you have problem with Zpb 1.4.9 ? plz post it here

Post by kbell1982 on Wed Apr 17, 2013 1:52 pm

No through fb, i cant get the instal file for the bot to download, when i click it nothing happens

kbell1982

Posts : 6
Join date : 2013-04-16

View user profile

Back to top Go down

Re: do you have problem with Zpb 1.4.9 ? plz post it here

Post by kbell1982 on Wed Apr 17, 2013 2:36 pm

sory i forgot to say aswel the external link provided was an empty rar file

kbell1982

Posts : 6
Join date : 2013-04-16

View user profile

Back to top Go down

Re: do you have problem with Zpb 1.4.9 ? plz post it here

Post by MrAshFrancis on Wed Apr 17, 2013 2:49 pm

This is the link hotfile.com Zpb.1.4.9_(2).rar.html

It is not an empty rar file.

MrAshFrancis

Posts : 12
Join date : 2013-04-16
Age : 25

View user profile

Back to top Go down

Re: do you have problem with Zpb 1.4.9 ? plz post it here

Post by kbell1982 on Wed Apr 17, 2013 4:09 pm

Any chance of a direct link adflys playing up and wont redirect me cheers 4 your help aswel

kbell1982

Posts : 6
Join date : 2013-04-16

View user profile

Back to top Go down

Re: do you have problem with Zpb 1.4.9 ? plz post it here

Post by kbell1982 on Wed Apr 17, 2013 4:33 pm

got the link to work but that files for a 2011 bot do you have a link for the latest one

kbell1982

Posts : 6
Join date : 2013-04-16

View user profile

Back to top Go down

Re: do you have problem with Zpb 1.4.9 ? plz post it here

Post by MrAshFrancis on Wed Apr 17, 2013 6:49 pm

No it isn't because I am using that bot and it works fine.

MrAshFrancis

Posts : 12
Join date : 2013-04-16
Age : 25

View user profile

Back to top Go down

Re: do you have problem with Zpb 1.4.9 ? plz post it here

Post by kbell1982 on Thu Apr 18, 2013 6:37 pm

got it installed and whatnot but im having some problems getting it to find tables, whats the best settings for it to play at a bigger range of tables it seems to sit in the lobby for ages

kbell1982

Posts : 6
Join date : 2013-04-16

View user profile

Back to top Go down

Re: do you have problem with Zpb 1.4.9 ? plz post it here

Post by tarrasitiron on Wed Apr 24, 2013 10:32 am

my bot dont stay to much on 1 table just 1 hand and then go to find another table how to fix this

tarrasitiron

Posts : 5
Join date : 2013-04-23

View user profile

Back to top Go down

Re: do you have problem with Zpb 1.4.9 ? plz post it here

Post by Andyboy on Wed Apr 24, 2013 10:42 am

In your settings make sure you configure this part

[ForceNewRoom]
forceserver=60
hands =20
staylonger =0

hand=20 means you tell the bot to play 20 hands Smile
avatar
Andyboy
Admin
Admin

Posts : 306
Join date : 2012-03-24
Age : 39
Location : UK

View user profile

Back to top Go down

Re: do you have problem with Zpb 1.4.9 ? plz post it here

Post by lorix on Fri Apr 26, 2013 12:09 pm

Zynga has changed the stand up and go to lobby bottoms from the right to the left now the bot stuck in the room cant go out what to do?????

lorix

Posts : 4
Join date : 2013-04-26

View user profile

Back to top Go down

Re: do you have problem with Zpb 1.4.9 ? plz post it here

Post by Manias on Sat Apr 27, 2013 11:02 pm

i did everything but the bot is not working 1.4.9 version when i open it an error is comming up !but when the bot don't see the whole screen is starting and when siton table it dont play ti says cant find seat but when my screen se all the bot when i open it an error come up.what should i do ?

Manias

Posts : 2
Join date : 2013-04-27

View user profile

Back to top Go down

Re: do you have problem with Zpb 1.4.9 ? plz post it here

Post by magsz1133 on Mon Apr 29, 2013 3:07 pm

Any Updates So far?

magsz1133

Posts : 16
Join date : 2012-10-07

View user profile

Back to top Go down

Re: do you have problem with Zpb 1.4.9 ? plz post it here

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum